Viser elementer etter tag: Konkurranse

Vinn en Tantric Massasje Starter Sett Courtesy av Karma Tantric

Vinn en Tantric Massasje Starter Sett Courtesy av Karma Tantric

Hvis du likte denne fantastiske artikkelen om Tantrisk Massasje da vil du elske denne konkurransen som sponses av Karma Tantric.

Tantrisk massasje byrå i London, Karma Tantric, gir bort en fantastisk tantrisk massasje startpakke verdt over $ 200! Prøv din tantriske massasje ferdigheter hjemme hos en partner. For din sjanse til å vinne, sjekk ut appen nedenfor og skriv inn gratis konkurransen! Hvis du ikke kan se det, bruk bare denne linken - Skriv inn konkurransen

KarmaTantric tantrisk massasje startpakke giveaway

Lykke til alle xx

Konkurransegler

Denne konkurransen løper fra 12: 00AM 14th juni 2019 - 11: 59PM 14th juli 2019 (London).

Denne konkurransen er åpen for Storbritannia, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvil om din plassering, vennligst kontakt meg, og jeg kan fortelle deg hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg oppfyller denne konkurransen, og du må derfor svare på min e-post hvis du vinner.

Du vil være ansvarlig for å betale for eventuelle toll- eller overskytende kostnader som kan oppstå etter frakt.

Etter at vinneren er tegnet, har du 2 uker til å kontakte meg og kreve din premie. Hvis du ikke klarer det, vil jeg trekke igjen en annen vinner. Ved å legge inn denne konkurransen, godtar du også å gi meg adressen din, slik at jeg kan sende varen til deg.

Jeg godtar ikke gavekontoer for denne konkurransen. Jeg vil sjekke for å sikre at noen deltakere har en konto som består av mer enn giveaway retweets. Vennligst respekter dette, mine sponsorfirmaer fortjener bedre og disse konkurransene er for mine lesere og ikke konkurransekontoer.

Denne Secret Sex Trick vil få din elsker å bede deg om mer

Du drømmer om et lidenskapelig kjærlighetsliv, men en opptatt livsstil og stress har andre planer for deg. Hvis sexlivet ditt trenger litt økning, er det et hemmelig sextrick som vil forlate deg og din kjæreste panting for mer. Bli dampig i soverommet og innfør denne tantra-teknikken i din verden.

Tantrisk massasje kan defineres som den mest sensuelle massasje du noen gang vil oppleve. Hvis du ønsker å forbedre sexlivet ditt, trenger du ikke å søke videre. Denne avslappende, erotiske massasjen gir bedre orgasmer, vekker din seksuelle appetitt, og lar deg oppleve en dypere forbindelse med partneren din. Nå et høyere nivå av seksuell tilfredshet og lær nye metoder for å fornøye hverandre.

Lodbrock Giveaway-konkurranse

Start nyttår med litt kink

Jeg har nettopp anmeldt det fantastiske Pillory Set fra Lodbrock, og inne i dette fantastiske settet får du to slagspill leker.

Et skinnpadle og en lærflogger. Lodbrock har sendt meg en ekstra av hver for å gi bort til to heldige lesere.

Så hvis du har lyst på å få hendene dine på disse fantastiske håndlaget BDSM redskaper bare gå inn i de to konkurransene som vises nedenfor.

Dette har gjort det mulig for meg å tilby følgende utrolige premier, som alle tar meg for noen av mine lesere i Storbritannia, EU, USA og Canada.

Lodbrock Lær dobbeltsidig padle med nagler

Denne fantastiske prisen har blitt levert av Lodbrock.com, de er produsenter av håndlaget BDSM utstyr og møbler.

Spanker Paddle - Glatt på den ene siden og naglet på den andre, dette er en padle for kvalitetsspill. Laget av ekte lær, messing og gran har padlen en minne metallkjerne, slik at den kontinuerlig springs tilbake i form er verdt € 98.00.

Spanker Paddle From Lodbrock

Vinn en Lodbrock Leather Spanker padle

Lodbrock mester Flogger

Denne fantastiske prisen har blitt levert av Lodbrock.com, de er produsenter av håndlaget BDSM utstyr og møbler.

Master Flogger - Den perfekte lengden, bredden, vekten og swoosh er det som gjør denne floggeren egnet til en Master. Hold bøk håndtaket fast og lytt til tresses som de horsetail gjennom luften mot ditt valgte slagpunkt

Master Flogger fra Lodbrock

Vinn en Lodbrock Master Flogger

Lykke til alle xx

Konkurransegler

Denne konkurransen løper fra 12: 00AM 17th desember 2018 - 11: 59PM 3rd januar 2019 (London).

Denne konkurransen er åpen for Storbritannia, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvil om din plassering, vennligst kontakt meg, og jeg kan fortelle deg hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg oppfyller denne konkurransen, og du må derfor svare på min e-post hvis du vinner.

Du vil være ansvarlig for å betale for eventuelle toll- eller overskytende kostnader som kan oppstå etter frakt.

Etter at vinneren er tegnet, har du 2 uker til å kontakte meg og kreve din premie. Hvis du ikke klarer det, vil jeg trekke igjen en annen vinner. Ved å legge inn denne konkurransen, godtar du også å gi meg adressen din, slik at jeg kan sende varen til deg.

Jeg godtar ikke gavekontoer for denne konkurransen. Jeg vil sjekke for å sikre at noen deltakere har en konto som består av mer enn giveaway retweets. Vennligst respekter dette, mine sponsorfirmaer fortjener bedre og disse konkurransene er for mine lesere og ikke konkurransekontoer.

Vil du ha et unikt stykke av kunsten min?

Min gamle stylus og nettbrett har gitt opp spøkelset

Jeg elsker å tegne toons for mine artikler og anmeldelserJeg prøver å lagre for en ny tegneoppsett. Jeg vil bruke en tegningsmonitor som i stor grad vil hjelpe meg å tegne mine små doodler og tegneserier som jeg elsker å gjøre så mye.

Men, og det er alltid en, men jeg har regninger å betale og munn å mate og så sparer du for en er en dagdrøm for øyeblikket.

Som alle må jeg prioritere utgifter og min regninger kommer først. Jeg kom opp med en ide for en fin liten konkurranse for å hjelpe meg med å skaffe midler til det nye utstyret.

Jeg vil gjøre et unikt kunstverk i min vanlige stil til vinneren og sende en trykt, signert kopi til dem for å nyte og kanskje henge på veggen sin.

Hvis du liker kunstverket mitt og vil ha en unik en for deg, så vær så snill å vurdere å hjelpe meg med å lagre for en tegningsskjermer som denne:

Tegningsskjermer

Hva er det for meg jeg hører deg spørre? Vel, de første 100-donatorene vil automatisk bli inntrukket i uavgjort og vinneren vil motta et kunstverk fra meg, det vil bli skrevet ut i A4-størrelse og signert av meg før du sender det til deg som en måte å si takk for din støtte.

Gå, kjøp meg en kaffe for å vise din støtte og få en oppføring i konkurransen.

Joanne liker kaffen hennes

4000 Twitter Følgere Mega Giveaway Konkurranse

Feire denne milepælen med meg ved å vinne noen kinky sextoys

Jeg nærmer meg 4,000-tilhenger på Twitter og tenkte at det ville være fint å kunne feire denne milepæleprestasjonen med et fantastisk gavekort.

Tre fantastiske firmaer har trappet frem for å hjelpe meg med å kjøre denne gavekonkurransen. Jeg er glad for å kunne tilby tre fantastiske konkurranser for å feire denne milepælen. Jeg vil gjerne takke Satisfyer.com, BathmateDirect.com og Sexmachines.co.uk

Det er en fantastisk ni premier oppJeg har delt dem opp i tre separate konkurranser og du er fri til å legge inn alle dem hvis du vil, dette vil øke sjansene dine for å vinne.

Dette har gjort det mulig for meg å tilby følgende utrolige premier, som alle tar meg for noen av mine lesere i Storbritannia, EU, USA og Canada.

Sexmachines.co.uk - Vinn en Magnum Opus håndholdt stødende vibrator

Denne fantastiske prisen har blitt levert av Sexmachines.co.uk, de er Storbritannias største spesialforhandler av sex- og jævla maskiner sammen med alle slags andre flotte produkter. Jeg har vært veldig heldig å ha vært i stand til å vurdere noen flotte maskiner fra dem, inkludert Willy Wanka og uFuc Pro jævla maskiner og en fantastisk spanking maskin.

Magnum Opus ™ av ToyJoy® er en førsteklasses skyvevibrator med en utrolig 8-sentimeter (3-tommers) forlengelsesevne. Den slanke USB-oppladbare designen tilbyr en spesiell "harmonica-style" -aksel som i bruk vil presse deg til å tenke på ekstase.

Sexmachines.co.uk priser for min 4k twitter tilhenger konkurranse

Magnum Opus håndholdt stødende vibrator

BathmateDirect.com - Vinn en unisex grooming kit eller en av fire cock rings

De fantastiske menneskene på Bathmate har trukket ut alle stoppene og levert noen gode produkter også. Skriv inn denne konkurransen for sjansen til å vinne en Bathmate Trim Set eller en av fire fantastiske cock rings for å spice opp spilletiden din.

Bathmate er kjent for deres fantastiske utvalg av penisforsterkere som faktisk gjør arbeid, jeg har seent eh resultater meg selv som min Stunt Cock bruker fortsatt hans Hydromax X30 Wide Boy pumpe.

Bathmate-premier for min 4k twitter tilhenger konkurranse

Bathmate Giveaway

Satisfyer.com - Vinn en av tre av deres nyeste sexleksaker

Sist men ikke minst på noen måte er denne konkurransen for en av tre fantastiske Tilfredsstiller sexleketøy. Jeg har vurdert alle tre og elsker dem så hvorfor ikke ta denne sjansen til å prøve en for deg selv.

De gode menneskene på Satisfyer.com har gitt meg en Satisfyer Pro Plusen Tilfredsstille Pro G-Spot Rabbit og en Satisfyer Pro 4 Par å gi bort i denne konkurransen, bare gi meg beskjed om hvilken er din preferanse.

Tilfredsstille Pro-premier for min 4k twitter tilhenger konkurranse

Tilfredsstillende Giveaway

Lykke til alle xx

Konkurransegler

Denne konkurransen vil gå fra 12: 00AM 15th April 2018 - 11: 59PM 31st May 2018 (London).

Denne konkurransen er åpen for Storbritannia, USA, Canada og Europa. Hvis du er i tvil om din plassering, vennligst kontakt meg, og jeg kan fortelle deg hvor varen kan eller ikke kan sendes.

Jeg oppfyller denne konkurransen, og du må derfor svare på min e-post hvis du vinner.

Du vil være ansvarlig for å betale for eventuelle toll- eller overskytende kostnader som kan oppstå etter frakt.

Etter at vinneren er tegnet, har du 2 uker til å kontakte meg og kreve din premie. Hvis du ikke klarer det, vil jeg trekke igjen en annen vinner. Ved å legge inn denne konkurransen, godtar du også å gi meg adressen din, slik at jeg kan sende varen til deg.

Jeg godtar ikke gavekontoer for denne konkurransen. Jeg vil sjekke for å sikre at noen deltakere har en konto som består av mer enn giveaway retweets. Vennligst respekter dette, mine sponsorfirmaer fortjener bedre og disse konkurransene er for mine lesere og ikke konkurransekontoer.

Vinn en Stroking Man III Oppladbar Sex Machine

Vinn en Stroking Man III Oppladbar Sex Machine

For å feire å nå en annen milepæl i min Twittersphere - det jeg mener å si er å feire å komme over 3000 fantastiske følgere på Twitter. Jeg trodde jeg skulle gjøre noe veldig spesielt for mine tilhengere i form av en annen stor konkurranse.

Takk til alle som har fulgt meg, støttet meg og laget bloggen min og var på nettet så hyggelig for meg.

De herlige menneskene fra www.sexmachines.co.uk har gitt meg en Stroking Man III Oppladbar Sex Machine for å gi bort som en premie, så hva venter du på? Få oppføringene dine i - hva har du å tape?

Joanne's Shocking 2k Følgere Twitter Konkurranse

Feire 2000 Amazing Twitter Followers

For å feire endelig å nå min neste milepæl i min Twittersphere - det jeg mener å si er å feire å få 2000 fantastiske følgere på Twitter. Jeg trodde jeg skulle gjøre noe veldig spesielt for mine følgere i form av en konkurranse.

Takk til alle som har fulgt meg, støttet meg og laget bloggen min og var på nettet så hyggelig for meg.

De herlige menneskene fra www.e-stim.co.uk har trappet frem med en helt fantastisk pris, og jeg har også gravd dypt inn i mine egne lommer for å gjøre dette til en konkurranse å huske og absolutt en til å gå inn - hva har du å tape?

Joannes 1k Følgere Twitter Konkurranse

Jeg feirer å få 1000 følgere på Twitter

SPUNK Lube PinkI tillegg til å feire min 1st Blogaversary med en konkurranse denne måneden er jeg også glad for å ha endelig nådd 1000-tilhenger på Twitter, og så tror jeg at en annen konkurranse er i orden.

Takk til alle som har fulgt meg og har gjort det siste året så hyggelig for meg.

Den herlige Ian fra www.fmachinefun.co.uk har kommet frem med en premie for denne konkurransen, og den er i form av en 8oz flaske SPUNK Lube Pink.

Ett år Blogaversary Dildotastic Competition

Jeg feirer min første jubileum

Vel, jeg trodde aldri jeg ville gjøre det, men her er jeg ett år inn i mitt spennende nye tidsfordriv. Jeg trodde aldri i en million år at jeg ville komme til å gjennomgå så mange ting og bli kjent med så mange fantastiske mennesker og fantastiske selskaper.

Dette er en stor milepæl for meg, og det har virkelig økt tilliten min og får meg til å gjøre det andre året enda bedre enn mitt første.

Jeg kunne ikke ha gjort det uten mine lojale lesere, takk for all din støtte og rådord det er virkelig verdsatt.

Jeg tenkte lenge og hardt på hvordan jeg skulle feire og gi noe tilbake til samfunnet, og jeg trodde at det å være en fin måte å gå frem, kjører min første konkurranse som begynner på bloggen min.

Abonner på denne RSS-feed

Nyeste anmeldelser

Juni 12, 2019

Uberrime Night King Fantasy Dildo Brann og isfarger

in dildoer
En fantastisk fantasy dildo, har noe Nattkongen morsomt som vinteren kommer. Jeg er så glad for å ha fått muligheten til å se gjennom Uberrime Night King Fantasy Dildo Fire & Ice-utgaven. Dette damer og herrer er en dildo som gikk utover min ... Les mer
Juni 09, 2019

Jo H2O Candy Shop Butterscotch Smøremiddel

in Lube Anmeldelser
Et leppe-smacking nydelig smaksatt smøremiddel for å krydre ditt orale sex Jeg anbefaler alltid at vi alle bruker lubes i våre sexliv. Men visste du at du også kan få nydelig smakfulle lubes som virkelig kan forbedre ditt muntlige sex også? System… Les mer
Juni 07, 2019

Estim Remote System Fra E-Stim Systems

in E-Stim
Støtende godt moro langt unna eller nært utvalg Vel, her sitter jeg med et stort smil på ... Les mer
Kan 30, 2019

Blush Temptasia Safety Scissors

in BDSM Kit Anmeldelser
Sikkerhetsutstyr er nøkkelen til trygg, sane og konsensuell spill Alle som liker tau lek eller ... Les mer

Siste artikler

Juni 05, 2019

Denne Secret Sex Trick vil få din elsker å bede deg om mer

Du drømmer om et lidenskapelig kjærlighetsliv, men en opptatt livsstil og stress har andre planer for deg. Hvis sexlivet ditt trenger litt økning, er det et hemmelig sextrick som vil forlate deg og din kjæreste panting for mer. Bli dampig i soverommet og introduser dette ... Les mer
Kan 30, 2019

Kjøper Sexleketøy På Et Budsjett

Du kan nyte en kroppssikker wank på et budsjett. Jeg trenger ikke å forkynne for noen om hvordan tider kan være vanskelige, og selv om du ikke har mye penger, trenger vi alle litt spenning i våre liv. Med spenning mener jeg den seksuelle typen (det er den beste typen uansett). ... Les mer
Mar 24, 2019

Beste mannlige melkeanlegg

De beste maskinene for håndfri orgasmer, eller, en posh wank jeg blir ofte spurt hvilken er ... Les mer
August 27, 2018

Opplever brennende eller stikkende når du svømmer?

Her er noen tips for å jevne ut ting litt Stinging eller brenning skyldes ofte ... Les mer

Siste blogginnlegg

Juni 14, 2019

Vinn en Tantric Massasje Starter Sett Courtesy av Karma Tantric

in Blogg
Vinn en Tantrisk Massasje Starter Set Courtesy av Karma Tantric Hvis du likte denne fantastiske artikkelen om Tantric Massage, vil du elske denne konkurransen som sponses av Karma Tantric. Tantric massasje byrå i London, Karma Tantric, gir ... Les mer
Kan 29, 2019

Ledende gummi Estim elektroder

in Blogg
Ledende gummi er et ofte oversett materiale for å lage billige og svært effektive e-stim-elektroder. Det er dets enkelhet som gjør det så godt valg for hjemmelagde DIY-elektroder. Ledende gummi er faktisk ledende silikon, og grafittpulver ... Les mer
Kan 27, 2019

Sparkzz At Xtasia er en fantastisk Electroplay Event

in Blogg
Hvis du vil oppleve electroplay så er dette arrangementet perfekt, Stunt Cock og ... Les mer
Kan 08, 2019

Jeg designer en belteklips og holder for min 2B Estim Control Box

in Blogg
Hvis du liker å svømme mens du går rundt, kan dette være interessant for deg. Den 2B ... Les mer
×
0
Aksjer
0
Aksjer