Sex Toy Videos

41 videoer 814523 visninger 1350 abonnenter
Joannes Anmeldelser
Kanalen min er vert for videoomtaler som jeg tar for å supplere de skrevne anmeldelsene mine på sexmaskin og blogg om sexleketøy - http://www.sexmachinereviews.co.uk
Opplastinger
  • dildoer
  • estim
  • Fucking Machines
  • Vibratorer

Don Silicon Dildo fra John Thomas Toys

22.03.2020
Her er mine tanker om The Don fra John Thomas Toys, sjekk ut nettstedet mitt for å få full gjennomgang av dette imponerende eksemplet.
217
7
2

Velkommen til My Dildo Cave / Office

22.03.2020
Jeg har omtrent fått mitt nye kontor- og studioplass til å se akkurat hvordan jeg vil ha det. Så jeg trodde det var på tide å vise alle rundt hvor jeg skal skrive anmeldelser og artikler. Så velkommen til min Dildo-hule.
64
8
0

HiSmith Fucking Machine Demo

13.02.2020
Jeg lagde denne videoen for å vise fjernkontrollen som ble brukt, hvor stille den er og også hvor stabil maskinen er i høye hastigheter.
364
4
0

Skreddersydd tre-padle fra takknemlig smerte

19.12.2019
Vi hadde det veldig moro å gjennomgå denne fantastiske håndlagde trepadelen laget av Birth and Laburnam. Det ble laget av et selskap som heter Grateful Pain, og de lager alle slags BDSM-utstyr og slagleker. Ta en titt på hele anmeldelsen på nettstedet mitt.
70
1
0

Clone A Pussy Plus Kit Review

19.12.2019
Jeg går gjennom hele prosessen med å lage en klone av min underdanige fitte som en del av en gjennomgang av settet. Det tok to forsøk for å få det riktig, så se videoen til slutt for noen gode topptips for å unngå å gjøre den samme feilen som jeg gjorde første gang. Dette settet lar deg klone din egen fitte og gjøre den om til en Fleshlight-stil masturbator og det er mye moro å gjøre og å se de ferdige resultatene.
2524
23
1

John Thomas Toys BEASTLI gjennomgang av silikondildo

07.12.2019
Jeg hadde det så gøy å se på BEASTLI silikondildo fra JohnThomasToys.co.uk, dette er en dildo fullpakket med fantastisk tekstur, og både meg selv og sub'r elsket å bli kjent med utvalget veldig bra. John Thomas Toys sendte meg disse dildoene i bytte mot en rettferdig og balansert anmeldelse, og det har ikke påvirket resultatet av anmeldelsen.
374
5
1

John Thomas Toys Cleopatras gjennomgang av stearinlys silikon

07.12.2019
Jeg hadde det så gøy å se gjennom Cleopatra's Candle silikon dildo fra JohnThomasToys.co.uk, og her er en kort video for å gi deg full gjennomgang på nettstedet mitt. John Thomas Toys sendte meg disse dildoene i bytte mot en rettferdig og balansert anmeldelse, og det har ikke påvirket resultatet av anmeldelsen.
91
2
0

Isolert Monopole E-stim And Electrosex Cock Loop Elektrode

20.11.2019
Dette er en fantastisk monopol kukringelektrode for e-stimul. Akkurat som vanlige kukeløkker der du trenger to for å danne en krets, skiller denne kuksløyfen seg ved at den ene halvdelen er isolert. Når den plasseres rundt pikken og ballene med en vanlig kuksløyfe like under glansen, tvinger den strømmen gjennom nervene Dorsal og Perineal. Det gir deilige sensasjoner, og Stunt Cock oppnår håndfrie orgasmer med den enkelt. STL-filen er tilgjengelig i to størrelser gratis på nettstedet mitt, så hvis du har tilgang til en 3D-skriver, kan du lage en selv og bare legge til ledende gummi fra 6 mm eller 4 mm. Som med alle elektrodene mine, kan jeg lage deg en, og de er tilgjengelige på nettstedet mitt. Akkurat som alle andre e-stim-elektroder bruker du den på egen risiko. Skru opp kraften sakte til du er komfortabel med følelsene den gir. Youtube har tatt unntak av lenker på denne videoen, og derfor har de blitt fjernet beklager.
330
5
0

Bipolar E-stim And Electrosex Cock Loop Elektrode

12.11.2019
Dette er en fantastisk bipolar kukringelektrode for e-stimul. I motsetning til vanlige kukeløkker der du trenger to for å danne en krets, har denne kuksløyfen to elektroder, slik at du bare trenger den. Den er veldig intens, ettersom den ene elektroden hviler mot frenulum (banjostreng) og har et lite overflateareal sammenlignet med den andre. Det gir deilige sensasjoner og Stunt Cock min oppnår håndfri orgasmer med den enkelt. STL-filen er tilgjengelig gratis på nettstedet mitt, så hvis du har tilgang til en 3D-skriver, kan du lage en selv og bare legge til ledende gummi på 6 mm og 4 mm. Som med alle elektrodene mine, kan jeg lage deg en, og de er tilgjengelige på nettstedet mitt. På samme måte som alle andre e-stim-elektroder, bruker du den på egen risiko, skru opp kraften sakte til du er komfortabel med følelsene som den genererer. Takk "Gyrator" for at du deler designen. Youtube har tatt unntak av lenker på denne videoen, og derfor har de blitt fjernet beklager.
582
7
1

Ti sikkerhetstips for e-stimul og elektroseksuell

27.10.2019
E-stim eller Electrosex er en aktivitet der du kan oppnå håndfri orgasmer ved hjelp av elektrisitet og elektroder på kjønnsorganene. Det blir ofte fremstilt som smertefullt, og mens det kan være hvis du vil at det skal være, kan det også være utrolig sensuelt og erotisk. Vi kommer til å produsere noen hvordan-til-videoer som viser hvordan du kan oppnå håndfrie orgasmer, smertefrie og hvordan du kan være trygg mens du gjør det. Denne videoen gir ti sikkerhetstips du kan vurdere før og under en e-stim-økt. Den viktigste er å bare stimulere under midjen, selv om de andre dekket er veldig relevante. Youtube har tatt unntak av lenker på denne videoen, og derfor har de blitt fjernet beklager.
301
4
0

Tremor Sex Machine

20.02.2019
Tremor-turen på sexmaskin er en sybisk som vibrerende sal som har fantastisk ytelse. Den aksepterer sybian-vedlegg og kommer med silikonvedlegg.
2863
14
1

Kjærlighet Rider Sex Machine

03.01.2019
Jeg ville bare legge ut en kjapp video som viser sammenhengen mellom setebevegelse og Vac-u-lock festebevegelse på Love Rider-maskinene. Bevegelse fremover og bakover får Vac-u-låsadapteren til å stige loddrett gjennom en serie lenkearmer. Ta det for langt nede, og noen ganger fester vedlegget og gir deg litt av en smisking.
4280
11
0

S2 Maskinpistol Sex Maskindrift

16.11.2018
Denne videoen følger min anmeldelse av S2 Machine Gun Sex Machine. I den bruker jeg den medfølgende dildoen og masturbatoren med mye smøremiddel brukt for å demonstrere sin nærmest komiske mangel på kraft. Den sliter med å til og med trekke tilbake dildoen, enn si skyve den inn. Det er mye bedre maskiner tilgjengelig på sexmachines.co.uk, og du kan lese hele anmeldelsen min her - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
5799
18
4

S1 billig knulling av maskin

09.11.2018
S1 Cheap Fucking Machine som navnet antyder er en billig maskin, den mangler dreiemoment og har en fast skyvelengde. I høye hastigheter kan det bli ganske ustabilt som vist i denne operasjonsvideoen. Les hele anmeldelsen på - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
3474
9
0

3D-utskrift Et frontpanel for Steroestim-boksen

29.10.2018
Jeg har designet frontpanelet for at e-stim Stereostim kontrollboksen skal skrives ut i to halvdeler, dette er første halvdel midt på trykk.
505
2
0

Operasjonen til sonden Beast Fucking Machine

19.10.2018
Denne videoen viser hastigheten og stabiliteten til Probe Beast Fucking-maskinen produsert av Orgasm Alley og solgt på sexmachines.co.uk. Jeg kunne bare kjøre den i 3/4 hastighet da den begynte å vippe bordet mitt. Motoren med høyt dreiemoment, med en hastighet på opptil 250 slag i minuttet, gir fantastisk ytelse. Les hele anmeldelsen min - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
1959
14
1

Betjening av sonden jævla maskinen

19.10.2018
Denne videoen viser hastigheten og stabiliteten til Probe Fucking-maskinen produsert av Orgasm Alley og solgt på sexmachines.co.uk Med en kraftig hastighet på opptil 250 slag i minuttet, leverer denne jævla maskinen fantastiske ytelser. Les hele anmeldelsen min - https://www.sexmachinereviews.co.uk...
1483
6
0

Min Herr Hankeys Dildoer

05.09.2018
Her er en liten samling av herr Hankeys Dildoer. De er nå tilgjengelige fra http://www.sexmachines.co.uk og det er flott å ha en britisk forhandler av disse fantastiske sexleketøyene i silikon. Hvis du vil lese vurderingene mine av dem, kan du gå til nettstedet mitt - http://sexmachinereviews.co.uk
4489
25
1
Last mer...

Relaterte gjenstander

Legg igjen en kommentar

ALLE KOMMENTARER GJENNOMGÅENDE PÅ PUBLIKASJON!
Dette for å forhindre at spammere spionerer varene sine på nettstedet mitt. Hvis du er en spammer, kan du spare både tiden din og min ved å ikke bry deg, ettersom innleggene dine aldri vil bli godkjent og ingen vil se dem uansett. De blir ganske enkelt slettet.

Mine nettsteder Fantastiske sponsorer

Handle med mine tilknyttede selskaper

Oversett nettstedet mitt

enarfrdeelitjaptrues

Donasjoner

Det tar mye tid og krefter for å opprettholde denne nettsiden. Jeg bruker ikke profesjonelle webdesignere, det er alt mitt eget arbeid, og det har vært en veldig bratt læringskurve - alle donasjoner mottas takknemlig:
Kjøp meg en kaffe på ko-fi.com

Har du lyst på å skaffe Joanne en gave?