Tirsdag, 03 november 2020 12: 34

Så hvordan stammer ABox Mk2 opp mot 2B for lydspilling?

Jeg likte virkelig å se gjennom ABox Mk2 for E-Stim Systemer. Det er en fullstendig redesignet oppgradering av den originale Audio Stim-boksen ABox som kom til markedet i 2006.

Det er flott å se at E-Stim Systems kontinuerlig forbedrer sitt utvalg av kontrollbokser. Her er en lenke til min gjennomgang av ABox Mk2.

ABox Mk2 er en enkeltkanals kontrollboks med to driftsmåter, og disse er linjeinngang og dens interne mikrofon.

Nesten umiddelbart etter at jeg hadde publisert min anmeldelse av ABox Mk2, begynte jeg å motta meldinger og henvendelser om hvordan den kan sammenlignes med E-Stim Systems 2B.

Så det bringer meg til denne artikkelen. Jeg har brukt dagen på å leke med begge boksene side om side, sammenligne begge, det var vanskelig å sammenligne dem.

Publisert i E-Stim Råd, artikler
Torsdag, 15 oktober 2020 11: 29

Tar den ydmyke blowjoben til et sjokkerende godt nytt nivå av moro

Så forestill deg scenen, jeg har min Stunt Cock bundet, har hanen flere av mine e-Stim elektroder festet på plass. Jeg erter ham med kontrollene på 2B-en, og han spenner opp og sier "OMG det føles som om noen suger på enden av kukken min".

Det fikk meg til å tenke mens jeg jobbet mot hans lykkelige klebrig slutt. Mens det må ha føltes bra (og jeg kunne fortelle at det gjorde på grunn av hans reaksjoner), hvor bra ville en ekte blowjob føles når den ble kombinert med noe e-stim-spill?

Ville det være det beste fra begge verdener eller ende opp med meg med et par leppede lepper og en halt tunge Jar Jar Binks-stil?

Publisert i E-Stim Råd, artikler
Mandag, 13 juli 2020 09: 20

Hvis estimat cock play er din greie, så har jeg designet noe du kan like

Vel, jeg har gjort det igjen. Etter en ganske erotisk drøm om å bruke e-Stim på en bundet og kneblet underdanig, der jeg brukte en bipolar cock loop på det, bestemte jeg meg for å tegne det jeg brukte i drømmen.

Nå er det tydeligvis ikke et banebrytende nytt design, og andre lignende design er tilgjengelige på markedet. Ingen av dem kan skrives ut og lages selv hvis du har tilgang til en 3D-skriver.

Selvfølgelig kan jeg gå inn og lage en til deg hvis du ikke har tilgang til en anstendig 3D-skriver.

Publisert i Blogg, DIY E-Stim Utstyr
Mandag, 16 mars 2020 13: 18

Håndfrie orgasmer er grunnen til at jeg lager elektrodene mine

Jeg har blitt blåst bort av de positive tilbakemeldingene jeg har fått om meg e-Stim elektroder, spesielt kule loop isolatorer og bi-polare kuk ringer.

For alle som er ukjente med bloggen og e-stim-produktene mine, begynte jeg å designe elektroder og isolatorer for omtrent et år siden. Over tid har jeg foredlet designene, og jeg tilbyr dem gratis på nettstedet mitt.

Jeg produserer dem for folk som ikke har tilgang til en 3D-skriver, og nylig har jeg jobbet med et selskap i London for å lage noen av designene mine i veldig slitesterke Nylon i stedet for den vanlige PLA.

Søndag, 19 november 2017 10: 52

Så hva er best for bloggen din?

Du vil sannsynligvis ikke bli overrasket over svaret på det spørsmålet. Fristelsen er å forsøke å fylle bloggen din med så mange artikler som mulig for å få det til å se full og sunt, men det kan være et dobbeltkantet sverd.

Besøkende vil for det meste finne nettstedet ditt gjennom de store søkemotorene, og de bruker alle beregninger for å trene som er de beste sidene som skal vises når noen plasserer et søk gjennom dem. De er alle i bransjen for å gi det de synes er nettopp hva personen som søker søket leter etter, og en av de viktigste metriske for det er "avvisningshastighet".

Andre beregninger som de overvåker, er hvor lenge besøkende blir på nettstedet ditt. Disse to beregningene er viktige indikatorer for en søkemotor om hvor god siden er at de tjente i forhold til søkeordene som ble brukt. La oss innse det vi har gjort alt, du gjør et søkeland på en nettside, og du treffer tilbake-knappen. Søkemotorer legger merke til det, og det er en av hovedgrunnene til at du må skrive engasjerende artikler som holder en leser oppmerksomhet og holder dem fra å trykke på den tilbake knappen.

Det er selvsagt lettere sagt enn gjort, så hva skal du gjøre med prøv å skrive kvalitetsartikler som om de ikke er av god kvalitet, så leser bare å hoppe bort. Følgende pekere vil også hjelpe sidene dine å bli oppført høyere på søkemotorer, men det er kvaliteten på siden som virkelig teller.

Publisert i Sex Blogger Advice
Søndag, 19 november 2017 10: 33

Vil du tjene penger på bloggen din?

Så du har en blogg, og du har jobbet hardt for å fylle det med interessant og relevant innhold, trafikken din begynner å bygge, og du ser på måter å tjene penger på bloggen din for å kompensere for kostnadene dine eller for å få litt penger i baklommen.

For det første, å lage en blogg betale for seg selv er en lang og sakte slog, og det er absolutt ikke en rask rike ordning. Når det er sagt med litt hardt arbeid og engasjement, vil du begynne å se en avkastning på tid og krefter. Den enkleste måten å tjene penger på bloggen din er bare å bruke affiliate-partnerskap med forhandlere, og denne artikkelen er spesielt skrevet for å gi deg den lave nedgangen og også for å holde deg fri av loven som du har noen forpliktelser hvis du bruker tilknyttede lenker.

Publisert i Sex Blogger Advice
Onsdag, 13 januar 2021 11: 15

Tittel på anmeldelsen

Jeg er glad for å gi deg en gjesteanmeldelse fra RubberStimmer, en lang tid stimulerer og gummifetisjist. Jeg elsker å høre om nye deler av sexteknologi og SPT, og V2K konverteringssett har meg til å oppleve litt penis misunnelse. Jeg kan bare forestille meg hvor bra de må ha det.

Dette settet er designet for å forbedre ytelsen til Venus 200 og Tremblr mannlige onanerer, og jeg håper du liker denne gjesteanmeldelsen like mye som jeg gjorde.

"Hvis du liker lange kantsessioner, er dette et utmerket tillegg til leketøyposen din. I motsetning til SK-systemet er det lettere å bruke en kolonnemelk, og opprydding er bare mottakeren."

RubberStimmer

Gjestevurderer - RubberStimmer

Serious Kit Electro STP eller mottaker ble designet for deres nå ikoniske, melkesystem.

Et sett som jeg mistenker spiller en rolle i fantasiene til mange, men oftere enn ikke er det utenfor rekkevidde.

Tirsdag, 03 november 2020 12: 34

Så hvordan stammer ABox Mk2 opp mot 2B for lydspilling?

Jeg likte virkelig å se gjennom ABox Mk2 for E-Stim Systemer. Det er en fullstendig redesignet oppgradering av den originale Audio Stim-boksen ABox som kom til markedet i 2006.

Det er flott å se at E-Stim Systems kontinuerlig forbedrer sitt utvalg av kontrollbokser. Her er en lenke til min gjennomgang av ABox Mk2.

ABox Mk2 er en enkeltkanals kontrollboks med to driftsmåter, og disse er linjeinngang og dens interne mikrofon.

Nesten umiddelbart etter at jeg hadde publisert min anmeldelse av ABox Mk2, begynte jeg å motta meldinger og henvendelser om hvordan den kan sammenlignes med E-Stim Systems 2B.

Så det bringer meg til denne artikkelen. Jeg har brukt dagen på å leke med begge boksene side om side, sammenligne begge, det var vanskelig å sammenligne dem.

Publisert i E-Stim Råd, artikler
Søndag, 02 desember 2018 12: 53

Sjekk ut mine siste tweets

Jeg elsker twitter og bruker den hele tiden til å spre den gode meldingen om sexleksaker, god praksis, råd og selvfølgelig mine sexleksakeranmeldelser. Her er mine siste tweets, vennligst vurder å følge meg hvis du finner dem interessante.


Publisert i general
Mandag, 14 mai 2018 10: 17

Registrer deg for mitt "uregelmessige" nyhetsbrev

Det å merke seg om den tittelen er ordet uregelmessig. Jeg hater spam e-post. Den eneste søppelen jeg tåler er kjøttsorten, og selv da må jeg være ganske sulten for å friste meg.

Jeg sender bare ut et nyhetsbrev når jeg har noe nyhetsverdig. Så du vil ikke bli bombardert med ukentlige meldinger fra meg. Jeg har en tendens til å sende ut et nyhetsbrev når jeg har gjennomgått noe fantastisk som jeg trenger at hele verden skal vite om. Eller for eksempel når jeg har opprettet en ny e-Stim elektrode som vil blåse sokkene dine av.

Så føl deg fri til å registrere deg på nyhetsbrevet mitt, det er i samsvar med antispamforskrifter, og du har total kontroll, du kan melde deg av abonnement når som helst. Jeg videresender ikke e-postadresser til andre selskaper, men bruker MailChimp til å administrere listen og lage nyhetsbrev.

Jeg håper du bestemmer deg for å registrere deg, og jeg er sikker på at du vil glede deg over nyhetsbrevene når de kommer.

Skål,

Joanne


Abonner på mitt nyhetsbrev

Jeg sender bare ut uregelmessige nyhetsbrevinnlegg.
Du kan når som helst melde deg av når du har full kontroll.
Jeg bruker MailChimp for å administrere nyhetsbrevene mine, og de blir respektert med tanke på datasikkerhet og pålitelighet.

Joannes Reviews vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.
Du kan når som helst ombestemme deg ved å klikke på avbryterkoblingen i bunnteksten på e-postmeldingen du mottar fra meg, eller ved å kontakte meg på admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Jeg vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om personvernpraksisen, besøk nettstedet mitt. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.
Jeg samtykker i at sexmachinereviews.co.uk samler inn og lagrer dataene mine.
Publisert i general

Mine nettsteder Fantastiske sponsorer

JohnThomasToys.com, de største og beste silikon dildoer.
Dau Han den største samlingen av sexmaskiner og vedlegg
Latex, Leather og Lace, sjekk ut det fantastiske Nu-Sensuelle vibrator-serien.
MrHankeysToys.com, den største og beste silikondildoen
Annonser bedriften din her 250 * 250
Sexmachines.co.uk den største samlingen av sexmaskiner og vedlegg

Handle med mine tilknyttede selskaper

Shockspot Fucking Machine
Latex Leather & Lace
Motorbunny Sybian Style Sex Machine
lageret
Handle på Uberkinky

Oversett nettstedet mitt

enarfrdeelitjaptrues

Donasjoner

Det tar mye tid og krefter for å opprettholde denne nettsiden. Jeg bruker ikke profesjonelle webdesignere, det er alt mitt eget arbeid, og det har vært en veldig bratt læringskurve - alle donasjoner mottas takknemlig:
Kjøp meg en kaffe på ko-fi.com


Alternativt kan du donere til Joanne's Dungeon Fund til Bitcoin-adresse:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Doner BitCoin til Joanne's Dungeon Fund