Fredag, 26 juni 2020 11: 25

Ser du etter et fantastisk utvalg av sexmaskiner? Sjekk ut Cartel De Amore

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker sex og jævla maskiner generelt, gleder meg over den rene kraften og ytelsen til dem. De blir aldri trette, sakte eller vaklende, en jævla maskin har en jobb, og den er designet for å gjøre det usedvanlig bra.

Men, hvor kan du få en fra? Hva slags maskiner passer best for omstendighetene mine? Dette er spørsmål som jeg ofte blir stilt, og i dette sponsede innlegget, vil jeg henvise deg til et selskap som kan ta seg av alle dine jævla og sexmaskinbehov. La meg introdusere deg for Kartell De Amore, med base i Anaheim, California.

"Husk å sjekke maskinene på Cartel De Amore, og ikke glem å fortelle dem at Joanne sier" Hei ""

Joanne

De har et fantastisk utvalg av sexmaskiner i tillegg til alle vedleggene du kan tenke på for å forbedre opplevelsen din. Med så mange sexmaskiner å velge mellom, kan det være vanskelig å finne ut hva som vil være det beste alternativet for deg. Så i min vanlige stil, vil jeg dele dem opp i noen få kategorier og komme med noen anbefalinger du kan tenke på.

Denne artikkelen vil dekke standard jævla maskiner, vibrerende sexmaskiner, melkemaskiner for menn og noen anbefalinger om vedlegg.

Fredag, 08 mai 2020 08: 16

Kvinne Onani er fortsatt en stor tabu

Det er noe vi sjelden snakker om selv med våre nærmeste venner, men la oss innse at vi har alle "Polished the pearl" eller "Jilled off" - (merk deg selv, jeg elsker seksuelle eufemismer). Noen av oss er til og med skamme for å gjøre det i det hele tatt. Det er sannsynligvis fordi samfunnet fremdeles oppfordrer til skyld og skam over onani - det er rett og slett noe som "flinke jenter ikke skal gjøre". Til helvete med det tanketoget!

Flink jente onanerer, og de elsker å gjøre det.

Du bør stille spørsmålet, hvorfor ikke gjøre det? Det føles fantastisk, har utmerkede helsemessige fordeler og lindrer stress, så hvorfor er det ingen som ønsker å stoppe alt de gjør og få seg fra seg.

Jeg vil bryte ned noen av mytene rundt onani og for å bevise for deg at det er en helt positiv opplevelse. Alles kropp er unik, og din måte å onanere på vil sannsynligvis være annerledes enn min, men det betyr ikke noe da det ikke er noen riktig eller feil måte å gjøre det på. Så her er noen raske og enkle grunner til at du bør gjøre det.

Torsdag, 02 januar 2020 10: 41

Vakuumpumping kombinert med e-Stim klingende, et helvete kinky DIY-prosjekt

Et innlegg på smartstim om vakuumklang fikk min interesse, og jeg bestemte meg etter å ha lest noen av kommentarene om at jeg skulle dokumentere å bygge en slik elektrode for å hjelpe andre med å lage en.

Så kreditt til miralicious90 på smartstim.com for hans fantastiske idé og 3D-design. Jeg elsker hans enkle design, men jeg har bestemt meg for å presse det litt.

I denne artikkelen skal jeg ta deg trinn for trinn gjennom prosessen med å lage din egen DIY-penisvakuumforstørrer kombinert med en e-stim-klingende elektrode. Så du kan gjøre pikken din større og hardere enn noen gang før mens du høres ut og bruker e-stim samtidig.

Hvis det høres ut som morsomt, kan du lese videre. Se hvor enkelt det er å lage noe slikt selv.

"Jævla helvete, dette er et alvorlig stykke sett. Følelsen av at pikken din sveller og lyden som glir inn i deg er ekstremt intens, og når e-stim-kontrollboksen er slått på, blåser du sokkene av. Det er en fantastisk opplevelse, og ett helvete. "

Joannes Stunt Cock

Dette er en ganske lang artikkel, og her er noen raske lenker hvis du vil hoppe til en bestemt seksjon.

Onsdag, 24 april 2019 09: 29

Penispilling gjorde det enklere og bedre med en 3D-trykt cock loop isolator

Jeg hadde så mye moro å gjøre meg Bumble Bee Tri-polar estimeringselektrode, og min Krøllete Wurly Bi-Polar Elektrode.

Så, etter å ha sett et fantastisk innlegg av miralicious90 på Smartstim.com hvor han designet en isolator for sin kukring, trodde jeg at jeg også ville gå på det. Etter mange forsøk og feil, i utgangspunktet fordi jeg fortsatt er litt av en techno-muppet der 3D-design er opptatt, konstruerte jeg til slutt dette. Jeg introduserer 3D Printable Cock Ring Insulator.

Bilde som viser Joannes 3D utskrivbar cock ring isolator design
Se, Joanne er 3D printable cock ring isolator

Søndag, 19 november 2017 10: 52

Så hva er best for bloggen din?

Du vil sannsynligvis ikke bli overrasket over svaret på det spørsmålet. Fristelsen er å forsøke å fylle bloggen din med så mange artikler som mulig for å få det til å se full og sunt, men det kan være et dobbeltkantet sverd.

Besøkende vil for det meste finne nettstedet ditt gjennom de store søkemotorene, og de bruker alle beregninger for å trene som er de beste sidene som skal vises når noen plasserer et søk gjennom dem. De er alle i bransjen for å gi det de synes er nettopp hva personen som søker søket leter etter, og en av de viktigste metriske for det er "avvisningshastighet".

Andre beregninger som de overvåker, er hvor lenge besøkende blir på nettstedet ditt. Disse to beregningene er viktige indikatorer for en søkemotor om hvor god siden er at de tjente i forhold til søkeordene som ble brukt. La oss innse det vi har gjort alt, du gjør et søkeland på en nettside, og du treffer tilbake-knappen. Søkemotorer legger merke til det, og det er en av hovedgrunnene til at du må skrive engasjerende artikler som holder en leser oppmerksomhet og holder dem fra å trykke på den tilbake knappen.

Det er selvsagt lettere sagt enn gjort, så hva skal du gjøre med prøv å skrive kvalitetsartikler som om de ikke er av god kvalitet, så leser bare å hoppe bort. Følgende pekere vil også hjelpe sidene dine å bli oppført høyere på søkemotorer, men det er kvaliteten på siden som virkelig teller.

Søndag, 19 november 2017 10: 33

Vil du tjene penger på bloggen din?

Så du har en blogg, og du har jobbet hardt for å fylle det med interessant og relevant innhold, trafikken din begynner å bygge, og du ser på måter å tjene penger på bloggen din for å kompensere for kostnadene dine eller for å få litt penger i baklommen.

For det første, å lage en blogg betale for seg selv er en lang og sakte slog, og det er absolutt ikke en rask rike ordning. Når det er sagt med litt hardt arbeid og engasjement, vil du begynne å se en avkastning på tid og krefter. Den enkleste måten å tjene penger på bloggen din er bare å bruke affiliate-partnerskap med forhandlere, og denne artikkelen er spesielt skrevet for å gi deg den lave nedgangen og også for å holde deg fri av loven som du har noen forpliktelser hvis du bruker tilknyttede lenker.

Torsdag, 15 oktober 2020 11: 29

Tar den ydmyke blowjoben til et sjokkerende godt nytt nivå av moro

Så forestill deg scenen, jeg har min Stunt Cock bundet, har hanen flere av mine e-Stim elektroder festet på plass. Jeg erter ham med kontrollene på 2B-en, og han spenner opp og sier "OMG det føles som om noen suger på enden av kukken min".

Det fikk meg til å tenke mens jeg jobbet mot hans lykkelige klebrig slutt. Mens det må ha føltes bra (og jeg kunne fortelle at det gjorde på grunn av hans reaksjoner), hvor bra ville en ekte blowjob føles når den ble kombinert med noe e-stim-spill?

Ville det være det beste fra begge verdener eller ende opp med meg med et par leppede lepper og en halt tunge Jar Jar Binks-stil?

Mandag, 24 august 2020 10: 47

Hell ja det er det, og i denne artikkelen skal jeg fortelle deg hvorfor

Nylig, som et resultat av en samtale med en nederlandsk Fetlifer, begynte jeg å lure på hvor mange peniseiere som stimulerer ekstra stimulering i løpet av øktene sine.

Jeg innlemmer ofte vibrasjonsspill i øktene mine og antok naturlig nok at mange peniseiere også gjør det. Men etter å ha sett meg rundt på populære steder for å diskutere e-Stim som SmartStim og SocialStim, ser det ut til at jeg kan ta feil av den antagelsen.

Det fikk meg til å tenke på hvorfor det ville være?

Det gjorde meg også nysgjerrig på hvor bra kombinasjon av e-stim-lek med vibrasjoner ville føles på en hard (eller faktisk myk) kuk.

Søndag, 02 desember 2018 12: 53

Sjekk ut mine siste tweets

Jeg elsker twitter og bruker den hele tiden til å spre den gode meldingen om sexleksaker, god praksis, råd og selvfølgelig mine sexleksakeranmeldelser. Her er mine siste tweets, vennligst vurder å følge meg hvis du finner dem interessante.


Mandag, 14 mai 2018 10: 17

Registrer deg for mitt "uregelmessige" nyhetsbrev

Det å merke seg om den tittelen er ordet uregelmessig. Jeg hater spam e-post. Den eneste søppelen jeg tåler er kjøttsorten, og selv da må jeg være ganske sulten for å friste meg.

Jeg sender bare ut et nyhetsbrev når jeg har noe nyhetsverdig. Så du vil ikke bli bombardert med ukentlige meldinger fra meg. Jeg har en tendens til å sende ut et nyhetsbrev når jeg har gjennomgått noe fantastisk som jeg trenger at hele verden skal vite om. Eller for eksempel når jeg har opprettet en ny e-Stim elektrode som vil blåse sokkene dine av.

Så føl deg fri til å registrere deg på nyhetsbrevet mitt, det er i samsvar med antispamforskrifter, og du har total kontroll, du kan melde deg av abonnement når som helst. Jeg videresender ikke e-postadresser til andre selskaper, men bruker MailChimp til å administrere listen og lage nyhetsbrev.

Jeg håper du bestemmer deg for å registrere deg, og jeg er sikker på at du vil glede deg over nyhetsbrevene når de kommer.

Skål,

Joanne


Abonner på mitt nyhetsbrev

Jeg sender bare ut uregelmessige nyhetsbrevinnlegg.
Du kan når som helst melde deg av når du har full kontroll.
Jeg bruker MailChimp for å administrere nyhetsbrevene mine, og de blir respektert med tanke på datasikkerhet og pålitelighet.

Joannes Reviews vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.
Du kan når som helst ombestemme deg ved å klikke på avmeldingslenken i bunnteksten til e-postmeldingen du mottar fra meg, eller ved å kontakte meg på admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Jeg vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om min personvernpraksis, besøk nettstedet mitt. Ved å klikke nedenfor, samtykker du i at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.
Jeg samtykker i at sexmachinereviews.co.uk samler inn og lagrer dataene mine.

Mine nettsteder Fantastiske sponsorer

JohnThomasToys.com, de største og beste silikon dildoer.
Latex, Leather og Lace, sjekk ut det fantastiske Sola sexlegetallet.
Dau Han den største samlingen av sexmaskiner og vedlegg
Sexmachines.co.uk den største samlingen av sexmaskiner og vedlegg
MrHankeysToys.com, den største og beste silikondildoen
Annonser bedriften din her 250 * 250

Handle med mine tilknyttede selskaper

Mr Hankeys Leker
E-Stim Systems
Lovehoney
lageret
Uberkinky

Oversett nettstedet mitt

enarfrdeelitjaptrues

Donasjoner

Det tar mye tid og krefter for å opprettholde denne nettsiden. Jeg bruker ikke profesjonelle webdesignere, det er alt mitt eget arbeid, og det har vært en veldig bratt læringskurve - alle donasjoner mottas takknemlig:
Kjøp meg en kaffe på ko-fi.com


Alternativt kan du donere til Joanne's Dungeon Fund til Bitcoin-adresse:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Doner BitCoin til Joanne's Dungeon Fund